Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Ceremonie met mini-concert

Evelyne & Quirijn – 4 september 2015
Deze speciale ceremonie willen we graag met jullie delen.. Een bijzonder lief stel met originele ideeën en leuke wensen voor de muzikale invulling. Hun keuze viel meteen op zangeres Floor Hansen, begeleidt door Sander op akoestisch gitaar. Ze wilden niet dat de muziek tijdens de ceremonie alleen als achtergrond zou fungeren, maar wilden dit bijzondere moment bekrachtigen door er een mini-concertje van te maken. Zo leuk!!

Evelyne&Quirijn-285-bruiloft-muziek

De trouwlocatie

De ceremonie vond plaats in De Vertrekhal te Rotterdam, een prachtige, industriële en immense locatie die compleet gestyled was in de gewenste kleuren van Eveyne & Quirijn: groen, goud, zwart en wit. In plaats van een conventionele ceremonie in de middag, vond deze om half 8 ‘s avonds plaats, waardoor het langzaam ondergaan van de zon een romantisch en prachtig effect gaf en het sfeertje helemaal afmaakte.

Evelyne&Quirijn-311-bruiloft-muziek

Ceremonie muziek

Tussen hun vrienden en familie door, kwam Quirijn begeleid door zijn moeder aanlopen onder de klanken van Yellow (Coldplay). Toen Evelyne haar entree maakte hield iedereen zijn/haar adem in en werd er menig traantje weggeveegd. Zodra het bruidspaar vooraan plaatsgenomen had, mocht het mini-concert beginnen. De ceremonie werd gedeeltelijk geleid door een goede vriendin van Evelyne, wat het geheel een nog persoonlijkere touch gaf.

Een bijzonder moment en we zijn trots dat we dit met hen mochten delen en invullen!

Evelyne&Quirijn-276-bruiloft-muziek
Reactie van Evelyne & Quirijn:
“Floor en Sander hebben onze trouwceremonie een heel intieme sfeer gegeven. We hebben zelf de nummers uitgekozen en die hebben ze vol passie overgebracht. Het was echt zo mooi. Tranen in de ogen, ook bij onze gasten. Enorm bedankt kanjers, jullie waren fantastisch en we hadden jullie niet willen missen – Liefs Evelyne & Quirijn”

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl