Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bruiloft in de tuinen van Oudewater

Deze prachtige tuinen van ‘De Ruige Weide’ te Oudewater waren het decor voor de bruiloft van Lisanne en Raldi op 9 juni 2016. Met prachtige muzikale begeleiding van Sanne en haar pianist Patrick, was de sfeer compleet!

www-wiandabonge-nl-245

Muziek tijdens de ceremonie

Het was een prachtige dag, de zon scheen volop en het was heerlijk om buiten te zijn. Ze begonnen de dag met de ceremonie die buiten plaatst vond op een idyllisch plekje tussen de bomen. De gasten zaten op stoeltjes in het gras en Sanne stond opgesteld schuin achter de trouwambtenaar, ook op het gras. Toen ze het eerste liedje speelden, ‘How long will i love you’ van Ellie Goulding, kwam het bruidspaar tussen de gasten door naar voren lopen (de bruid met hoge hakken op het gras!) en nam plaats op de twee stoelen vóór de trouwambtenaar. Alles was prachtig versierd en dat maakte het allemaal een beetje sprookjesachtig. Onder het tekenen zong Sanne ‘Thinking out loud’ van Ed Sheeran en aan het einde sloten ze de ceremonie af met ‘Best day of my life’ van The American Authors.

sanne-357

Een gezellige borrel

Na de ceremonie verplaatste het gezelschap naar een andere plek, maar nog steeds buiten in de tuinen van dit mooie landgoed. Ook op die plek werd de borrel muzikaal omlijst door heerlijke klanken van Sanne en haar pianist. Iedereen genoot van de muziek, de hapjes en elkaar. De gasten sloten de dag af met een diner aan lange tafels in een prachtig versierde schuur.

 

 

Bekijk hieronder de mooie foto’s van Wianda Bongen voor een impressie van de dag!
Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl