Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

De bruiloft van: Onno & Astrid - Festival Chique

Gert & Emma hebben al op vele bruiloften mogen spelen, maar die van Onno en Astrid was wel een hele speciale. Hun bruiloft leek het nog het meest op een sprookjesfestival, bij aankomst waren Gert & Emma al onder de indruk van hoe alles er uit zag. Mooi aangeklede tenten, lekkere loungeplekken en heerlijke foodtrucks, alles was tot in de puntjes geregeld.

Geen enkele bruiloft is hetzelfde en dat bewees dit paar maar weer, niet alleen zag alles er fantastisch uit, ook de sfeer was perfect.

Gert & Emma begonnen met spelen toen alle gasten en het bruidspaar binnen kwamen en maakten de ceremonie helemaal af met hun muzikale invulling van het geheel. Niets zegt ‘Ja, ik wil’ zo mooi als het nummer ‘The way I am’ van Ingrid Michealson.

 

Liedjes van die Gert & Emma tijdens de ceremonie speelden:
1. Better togheter –  Jack Johnson
2. The way I am – Ingrid michealson
3. Turn me on – Zazi

Naast champagne kun je ook prima proosten met gin-tonic, dat wisten Onno en Astrid ook en hadden daarom een Gin & Tonic Bar ingezet! Gert & Emma voorzagen ook tijdens de borrel iedereen van heerlijke muziek onder het genot van een hapje en een drankje.

Het feest is natuurlijk niet compleet als er niet gedanst is, gelukkig had DJ Thomas zijn beste hits weer gemixt tot een heerlijke set en zorgde voor de kers op de taart.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl