Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bruiloft Muziek

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een geweldig vooruitzicht en het plannen van de dag kan beginnen. Maar wáár begin je? Er zijn zoveel mogelijkheden, er is zoveel prachtige inspiratie te vinden en zoveel stijlen, opties en ideeën. Voor de muziek geldt hetzelfde: er zijn zoveel muzikale invullingen van verschillende stijlen (pop, jazz, lounge, festival, country, klassiek) tot aan verscheidene categorieën (duo’s, bands, zangeressen, DJ’s, zangers), en alles wat er tussenin zit.

LoveSound helpt jullie graag! Wellicht kan er op deze pagina al wat inspiratie opgedaan worden en verder op de website is nog veel meer moois te vinden. En liever een adviesgesprek of persoonlijk contact, zodat we samen naar jullie wensen kunnen kijken en een mooi voorstel kunnen maken? Dat kan natuurlijk ook. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ceremonie muziek

De ceremonie is júllie moment: bijzonder, uniek, persoonlijk en helemaal passend bij jullie als stel. En zo hoort ook de muziek te zijn, passend bij wat jullie eigen maakt en dus helemaal naar wens samengesteld. Hebben jullie bijvoorbeeld een bruiloft in een idyllische boomgaard? Dan is een combinatie van zang en akoestisch gitaar geweldig! Vindt de ceremonie plaats in een kasteel, klooster, kerk of misschien een prachtige tuin? Dan is een pianist (met wit of zwart vleugeltje) weer een bijzondere aanvulling.

Bekijk hier alle duo’s >>

 

Receptie muziek

Na de de ceremonie mag het feest beginnen! Meestal loop je als bruidspaar weg bij de ceremonie onder de vrolijke noten van een lied, gevolgd door je gasten en op naar het toostmoment en heerlijke taart. Hoe leuk is het, om bijvoorbeeld hetzelfde duo dat bij de ceremonie speelde, aan te vullen met een extra muzikant (denk aan een saxofonist of percussionist) voor gezellige, easy listening en up tempo sounds bij de borrel of receptie?

 

Feest muziek

Een goed feest op een bruiloft mag niet vergeten worden! Bij LoveSound hebben we alle opties die je maar kan denken en dit kan naar wens samengesteld worden. WE beschikken over stijlvolle DJ shows, DJ’s met live muzikanten, waanzinnige coverbands én stijlvol entertainment voor bijvoorbeeld een andere invulling van de avond, denk aan een diner-dansant of lounge setting tot in de late uurtjes. Neem voor vragen en mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op!

 

Muziek op stijl of thema

Tegenwoordig is het helemaal hip een thema aan je bruiloft te geven. Niet meer weg te denken, is bijvoorbeeld de festival- en bohemian bruiloft, maar ook de romantische klassieke bruiloft is nog steeds een van de favorieten! En hoe leuk is het, om hier je entertainment op aan te passen? Zie hieronder wat filmpjes van onze acts, geheel in stijl en thema. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want alles is mogelijk!

Festival en bohemian

Romantisch en klassiek

Jazzy / lounge

Bekijk hier alle artiesten en acts van LoveSound >>

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl