Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bruiloft liedjes

Bij je bruiloft komt een heleboel kijken. Een belangrijk aspect zijn de bruiloft liedjes. Je kunt de muzikale omlijsting in vele vormen gieten om je trouwdag onvergetelijk te maken.

Bekijk hier onze artiesten

Bruiloft liedjes

Kies er bijvoorbeeld voor om de bruiloft liedjes live en akoestisch door een duo ten gehore te brengen bij de ceremonie, óf maak de keuze om dit door een DJ te laten verzorgen op het huwelijksfeest ‘s avonds. Er zijn verschillende momenten waar goedgekozen bruiloft liedjes onmisbaar zijn:

• Bruiloft liedjes tijdens de ceremonie
• Muziek om de receptie te omlijsten
• Bruiloft liedjes voor het huwelijksfeest

 

trouwbeleving-Eppel-Fotografie-650x200

Photo by: Eppel Fotografie

Ceremonie bruiloft liedjes

Wanneer het ja-woord is gegeven zegt muziek vaak meer dan 1000 woorden. Kies voor het romantische liedje Make You Feel My Love van Adele of voor All of me van John Legend op je bruiloft. Helemaal live gezongen door een professionele zanger of zangeres en gespeeld op piano of gitaar door vakkundige muzikanten.

Bruiloft liedjes voor de receptie

Bruiloft liedjes op de receptie van je huwelijk, waar denken we dan zoal aan? Bijvoorbeeld het zwoele nummer Turn Me On van Norah Jones of de classic L.O.V.E. van Nat King Cole. Ook weer live gespeeld door representatieve artiesten die voor de juiste ambiance zorgen. Zij laten gegarandeerd een waardevolle indruk achter bij zowel het bruidspaar als de gasten.

Meer weten? Neem nu contact met ons op!

Liedjes op je bruiloft tijdens het feest

Na het officiële gedeelte kunnen de voetjes van de vloer. Welke bruiloft liedjes mogen absoluut niet worden overgeslagen? Smaken verschillen natuurlijk, kies bijvoorbeeld voor het poppy Treasure van Bruno Mars, de heerlijk foute Love You More van Paul Elstak of de dansvloer kraker Don’t Stop Till You Get Enough van Michael Jackson. Maar vergeet ook niet het nummer Time Of My Life, in de klassieke uitvoering van Dirty Dancing óf in de hippe versie (ook geschikt voor de jonge gasten) van Black Eyed Peas. Kijk ook bij onze blogs voor meer inspiratie.

Neem vrijblijvend contact op en informeer wat er allemaal mogelijk is. Wij denken graag mee om de mooiste dag in jullie leven te verwezenlijken met de mooiste bruiloft liedjes!

 

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl