Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Brenda Bee bij Peter & Elise

brenda-huwelijkszangeres-lovesound8 juli was dé dag van Peter en Elise. Omringd door vrienden en familie trad dit mooie verliefde stel in het huwelijk bij restaurant Mucha in Veenendaal. Met door hun zelf gekozen nummers mocht onze pianiste & zangeres Brenda Bee de huwelijksceremonie muzikaal omlijsten.

Een bijzonder moment ontstond toen Brenda op verzoek van het bruidspaar een ode aan hun dierbare vrienden en familie mocht brengen met het nummer “De liefde van je vrienden” van Willeke Alberti.

Na de ceremonie kon het gezelschap buiten op het terras niet alleen van de zon, een hapje en drankje genieten, maar ook van de gezellige jazzy en popliedjes van Brenda die haar vleugeltje daarvoor naar het terras had verplaatst.

‘S avonds mocht een knallend feest als afsluiter natuurlijk niet ontbreken en tijdens de BBQ werd de restaurantvloer omgetoverd tot dansvloer, waarna Brenda samen met de live DJ act FloorJaxx de dansvloer tot in de late uurtjes op z’n kop heeft gezet.

Lieve dankwoorden van Peter & Elise: “Het was een fantastische dag voor ons en dat kwam mede door Brenda en de DJ!!! Wat kan die Brenda zingen zeg, prachtig klein en loep zuiver bij de ceremonie en opzwepend op de dansvloer. De meest perfecte combinatie voor ons!! Heel veel dank!!”

Bekijk hier het profiel van Brenda

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl