Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Braziliaanse sferen in Hoevelaken

2016-04-22-bl-519Op 22 april werd Hotel de Klepperman in Hoevelaken gevuld met een gezellig multicultureel gezelschap van Brazilianen, Engelsen en Nederlanders, die samenkwamen voor het huwelijk van Bas & Lilly.

Bij de ceremonie ontstond al een gezellige sfeer toen alle gasten de zaal vulden en ze wachten tot het bruidspaar hun entree maakte. De ceremonie werd muzikaal omlijst door zangeres Floor Hansen samen met pianist en saxofonist, en Mark van Leeuwen begeleidde de ceremonie als ambtenaar.

De hele dag stond in het teken van de muziek, want zowel de ceremonie, borrel als het feest werd muzikaal ingevuld. Bij de borrel ontstond er een gezellig kwartet van zang, piano, sax en percussie. Gezellige tunes, klinkende champagneglazen en heerlijke taart van Sugarlips Cakes.

Tijdens het feest werd de grote zaal van de Klepperman omgetoverd tot dansvloer, compleet met lichtshow van Broken White Productions en led-vloer. Zelfs een swingende samba band ontbrak niet en zodra deze het feest geopend hadden, bleven de mensen van begin tot eind van de avond swingend op de dansvloer staan onder begeleiding van de DJ’s, Floor en saxofonist Melle Kuil.

Bekijk hier de mooie foto’s van MooiBelicht:

Leveranciers

Weddingplanner: Astrid Blaauw Wedding & Events
Muziek: LoveSound (Floor Hansen & saxofonist)
DJ’s, geluid en lichtproductie: Broken White
Fotografie: MooiBelicht Trouwreportages
Videografen: Royal Rushes
Ambtenaar: Mark van Leeuwen
Taart: Sugarlips Cakes

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl