Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Jimmy James & The Vinyl 45s

Over Jimmy James & The Vinyl 45s

De Haarlemse Jimmy heeft een unieke en uitgebreide verzameling vinylsingles uit de 50’s, 60’s en 70’s. Elke 7 inch is zorgvuldig uitgekozen door de vinyl DJ, al struinend op markten en spittend door de verstopte bakken in platenzaken is hij op zoek naar gouden vondsten.

Jimmy James als DJ

Zodra hij zijn grijze koffer met z’n zwarte pareltjes openklapt en de naald op het krakende vinyl zet, waan jij je in de tijd van vrijheid en avontuur. De tijd dat de haren lang waren en de pijpen wijd. En de tijd dat muziek de wereld nog kon veranderen. Jimmy zorgt ervoor dat je 2019 vergeet en hij neemt je mee naar een tijd lang geleden. Hij laat je met opgerolde pijpen en je blote voeten in het hete zand schuren of zorgt er met z’n vinyl platen voor dat jij je sokken kapot Rock ‘N Rollt op een plakkerige oude dansvloer.

Always in style!

Jimmy James is herkenbaar door zijn oude lamp, gezellige beklede platenspelers en oude koffers. Hij brengt je niet alleen krakende vinyl plaatjes maar ook een fijne ouderwets gezellige huiskamer sfeer.

Chuck Berry, Fleetwood Mac, The Beatles, Aretha Franklin, The Rolling Stones, The Hollies, The Mamas & Papas, Creedence Clearwater Revival, The Beach Boys, The Coasters zijn namen die onder andere in de koffer van Jimmy te vinden zijn. Meer luisteren? Check hier zijn Spotify Playlist!

Jimmy James boeken of inhuren

Benieuwd naar de mogelijkheden om Jimmy James op jouw feest, receptie, borrel of andere gezellige gelegenheid te laten draaien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Te boeken als

  • DJ Acts
  • DJ's

Begeleiding mogelijk van

  • Eigen stylish vinyl DJ set-up

Prijs

Op aanvraag


© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl