Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

4 redenen voor live muziek tijdens de ceremonie

Heb jij wel eens een ceremonie met professionele live muziek bijgewoond? Zo ja, dan hoeven we jou niets meer te vertellen over de waanzinnige impact. Maar heb je deze bijzondere ervaring nog niet gehad en twijfel je voor je eigen huwelijksceremonie nog tussen live muziek of een playlist? Speciaal voor jou hebben we de 4 beste argumenten voor live muzikanten op een rijtje gezet!

Live muziek brengt pure emotie

Live muziek is niet te vergelijken met het aanzetten van een playlist. Want stel je eens voor… Na ontroerende woorden van de trouwambtenaar speelt de pianist met veel gevoel de eerste akkoorden van jullie favoriete nummer. Je krijgt direct kippenvel en je geliefde knijpt je even in je hand. De zangeres bouwt het liedje vervolgens prachtig op en weet alle aanwezigen te raken.

Dit is het moment waarop jullie elkaar aankijken en beseffen hoe onvergetelijk dit moment is. Het is jullie rustpunt tijdens de drukke trouwdag en benadrukt het persoonlijke karakter van de ceremonie. Deze ervaring kan het beluisteren van een opgenomen nummer simpelweg niet bieden!

Perfecte uitvoering tijdens de huwelijksceremonie

Je denkt waarschijnlijk: is juist een opname niet altijd de perfecte versie van een nummer? Wat ons betreft is dat de gelikteversie, maar zeker niet de betere. Want juist tijdens een live optreden past de muzikant zich helemaal aan aan jullie wensen en ceremonie.

Zo begint hij altijd precies op tijd met het spelen van het liedje en kan hij verschillende momenten tijdens de ceremonie naadloos in elkaar laten overvloeien. Hij kan de muziek bijvoorbeeld langzaam laten opkomen tijdens de afsluitende speech en zo zijn er nog veel meer voorbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Live muziek vermaakt je gasten

De huwelijksceremonie is meer dan alleen het moment waarop jullie elkaar het ja-woord geven. Voordat jullie als bruidspaar überhaupt naar het altaar lopen, komen eerst alle aanwezigen de zaal in. De eerste gasten moeten vaak wel een kwartiertje wachten voordat de officiële plechtigheid begint. En het afspelen van een playlist doet niet zoveel om deze tijd tijdens het wachten te doden.

Hoe anders is dat met een live optreden! Terwijl alle gasten gezellig binnendruppelen, wordt iedereen alvast vermaakt door de pianist, gitarist en/of zanger. Het is als het ware een voorprogramma voor het grote moment en zorgt ervoor dat de tijd voorbij vliegt. Wedden dat iedereen er nog meer zin in heeft als jullie binnenkomen?

Onvergetelijke sfeer tijdens je huwelijksceremonie

We kunnen je nog tal van andere redenen geven voor live muziek boven een playlist, maar waarschijnlijk voel je de belangrijkste reden zelf al aan: het heeft een geweldige impact op de sfeer tijdens je ceremonie. Voor zowel bruidsparen als gasten vormt live muziek tijdens de bruiloft een van de meest kostbare en levendige herinneringen. Alleen al de napret is het meer dan waard!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van live muziek tijdens de ceremonie en/of rest van je bruiloft? Aarzel niet en informeer vrijblijvend via +31 36 234 00 44 of info@love-sound.nl. Wij helpen je graag om jouw huwelijksceremonie met de juiste muziek onvergetelijk te maken!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl