Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

3x een zanger met piano voor je bruiloft

Weinig muzikale decors zijn tijdens een bruiloft romantischer dan een getalenteerde zanger die zichzelf begeleidt op de piano. Natuurlijk kies je hierbij niet voor de eerste de beste artiest, want de zang tijdens jouw huwelijksceremonie is een herinnering voor het leven en moet daarom naadloos aansluiten op je smaak en wensen.

Hieronder bespreken we 3 fantastische zanger-pianisten die bij LoveSound regelmatig naar grote tevredenheid worden geboekt door bruidsparen:

Martijn B (boek vanaf € 550)

Martijn B is een begenadigd pianist en koppelt dat aan een aangeboren zangtalent. Met zijn warme stem en wonderschone pianospel weet hij elke receptie, diner of huwelijksceremonie met gevoel voor de juiste sfeer te omlijsten.

Door zijn veelzijdige inzetbaarheid is Martijn als soloartiest te boeken, maar met evenveel plezier treedt hij op in combinatie met een andere solist zoals een saxofonist, een zangeres of zelfs een voltallige akoestische band. Martijn is via LoveSound te boeken vanaf € 550.

Lennart (boek vanaf € 650)

Net als Martijn houdt Lennart zich al vanaf jonge leeftijd gepassioneerd bezig met muziek. In 2004 won hij de Muziektalent Twente-prijs en hierna speelde hij samen met diverse grote artiesten als Cor Bakker en Jan Vayne. Deze getalenteerde toetsenist heeft in zijn carrière zelfs al op grote podia zoals die van North Sea Jazz mogen staan.

Zo virtuoos als zijn pianospel, zo aangenaam is ook zijn stem. Lennart kan werkelijk prachtig zingen tijdens de ceremonie of andere momenten op de huwelijksdag en zet met zijn pianospel en zang tijdens elke gelegenheid de juiste toon. Boek Lennart via LoveSound al vanaf € 650 als soloartiest of in combinatie met gitarist, extra vocalist(e), percussionist, contrabassist of DJ.

New City Strings (boek vanaf € 1495)

Een opvallende maar toch onmisbare naam in deze lijst is die van New City Strings. Dit ingespeelde akoestische trio staat bekend om het fantastische pianospel, maar dan in combinatie met de delicate klanken van cello en viool. In combinatie met een extra bij te boeken zanger resulteert dit in een verrassende muzikale mix die inzetbaar is op elk moment tijdens de huwelijksdag.

New City Strings geeft bovendien een extra dimensie aan deze klassieke instrumenten en wisselt easy listening af met opzwepende popsymfonieën voor een spectaculaire muzikale show. Dit maakt dit akoestische trio uitstekend geschikt voor niet alleen sfeervolle achtergrondmuziek tijdens de receptie en het diner, maar ook een knallende show tijdens het diner of als openingsact voor het feest. Boek New City Strings bij LoveSound vanaf € 1495 en combineer het wellicht met een van onze fantastische zangers of zangeressen!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl