Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

3 tips voor een geslaagd evenement

Een zakelijk evenement organiseer je met een goede reden. Je wilt bijvoorbeeld iets presenteren of je hebt een jubileum te vieren. Wat de reden ook is – het event moet succesvol zijn om zichzelf terug te verdienen. Gelukkig zijn er een aantal zaken die jij als organisator kunt doen om de kans op een geslaagd bedrijfsevenement te vergroten. Hieronder onze 3 tips:

Kies een inspirerende locatie

De gekozen eventlocatie kan jouw zakelijke evenement maken of breken. Een slecht bereikbare locatie verkleint bijvoorbeeld de kans dat alle genodigden komen opdagen. Komt iedereen wel, maar blijkt de zaal eigenlijk te klein? Ook dat zorgt ongetwijfeld voor een voortijdig vertrek van veel van je gasten. Kies de locatie daarom met zorg uit en beoordeel ook de aanwezige faciliteiten.

Heb je eenmaal de knoop doorgehakt, dan is het zaak om de locatie zoveel mogelijk aan te passen aan jouw evenement. We kunnen ons voorstellen dat je voor een productlancering een andere interieuropstelling creëert dan voor een bedrijfsfeest. In het laatste geval is de aanwezigheid van een professioneel podium en licht- en geluidinstallatie geen overbodige luxe.

Zorg voor lekker eten en drinken

Bijna niets brengt mensen zo dicht bij elkaar als lekker eten en drinken (hoewel – muziek komt in de buurt!). Kijk alleen maar een aflevering van Expeditie Robinson en je weet: een feestmaal doet eventuele spanningen binnen een groep als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of tilt reeds bestaande gezelligheid naar een ongekend hoog niveau!

Lekkere hapjes en drankjes zijn dan ook dé manier om op jouw event een goede sfeer te creëren. Kies een professionele cateraar en laat je van advies voorzien over het optimale menu voor jouw doelgroep. Hou bij de samenstelling ook rekening met het doel van je event – bij een knallend avondfeest verschuift de balans bijvoorbeeld al snel wat meer naar alcoholische versnaperingen.

Verras je gasten met live muziek

We hebben onze beste tip voor het laatst bewaard en dat is het boeken van goede artiesten voor live muziek. De sfeer die live muziek tijdens een zakelijk evenement creëert, is simpelweg ongeëvenaard. Of je jouw medewerkers nu wilt belonen voor een succesvol jaar of je laagdrempeliger wilt netwerken met zakelijke relaties; met live muziek tijdens jouw feest gaat het allemaal beter.

Het mooie is dat live muziek naadloos aansluit op de hierboven genoemde tips. Zo kun je eten, drinken en muziek combineren in de vorm van een uniek concept als Jazz and Wine. Daarnaast kun je tegelijk met artiesten een prachtig podium en licht- en geluidsinstallatie huren om zo de sfeer op jouw eventlocatie van een flinke impuls te voorzien.

Waar je dan moet zijn? Bij LoveSound natuurlijk. Wij zijn hét muzikale entertainmentbureau voor zakelijke evenementen en ontzorgen jou compleet. Kies uit een breed aanbod artiesten en acts en laat je adviseren over de beste muzikale keuzes voor jouw doelgroep. Van bands tot zangeressen en van akoestische duo’s tot DJ acts – we bieden het allemaal.

Meer weten? Bel ons direct op +31 36 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl