Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

3 Tips voor een originele muzikale invulling tijdens het huwelijksdiner!

Het huwelijksdiner is een belangrijk moment tijdens de trouwdag. Als bruidspaar geniet je samen met (select) gezelschap van vrienden en familie van een heerlijk diner. Welverdiend, want de trouwdag kan soms overweldigend zijn en veel energie kosten. Denk aan alle voorbereidingen, en op de dag zelf de trouwceremonie, de receptie en de bruidsreportage. Het diner is een goed moment om even te landen, zodat daarna de voetjes van de vloer kunnen tijdens het huwelijksfeest – met lekkere muziek natuurlijk!

Op onze site vind je allerlei opties om dit huwelijksfeest in te vullen. In dit blog geven we je 3 tips specifiek voor het huwelijksdiner. Hoe richt je die origineel en passend in, zodat het de juiste sfeer bepaalt en zonder het teveel de overhand te laten krijgen. Er moet lekker gegeten en bijgepraat kunnen worden natuurlijk! We beginnen bij de meest intieme bezetting:

1. Muziek tijdens het huwelijksdiner: een zangeres op piano

Kies bijvoorbeeld voor de geweldige zangeres Brenda. Zij staat bekend om haar soulvolle en warme stem. Zo speelde zij al nummers van haar eigen album bij Radio 538, Radio 1, Radio 2 en doet ze met band jaarlijks de theaters aan met de beste nummers van weleer. Brenda begeleidt zichzelf op piano en omlijst het huwelijksdiner met nummers van bijvoorbeeld Adele, Etta James en Whitney Houston.

 

2. Muziek tijdens het huwelijksdiner:  duo bestaande uit zangeres en gitarist

Zangeres Katharina heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd en dat hoor én zie je. Een stralende performance en een warme, gevoelige stem is het resultaat. Katharina neemt bovendien een gitarist mee om het huwelijksdiner perfect te kunnen omlijsten. Naast een eigen repertoire zijn verzoeknummers ook (van te voren) te overleggen.

 

3. Muziek tijdens het huwelijksdiner: een prachtig klassiek ensemble!

Klassiek muziekensemble Alla Classica is opgericht in 2009 en bestaat ui 3 conservatorium-geschoolde dames. Op 2 violen en 1 cello brengen zij de mooiste klassieke muziek te gehore van bekende en minder bekende componisten. Een klassiek ensemble klinkt puur, indrukwekkend en romantisch. Gegarandeerd succes tijdens het diner!
 

Bij de trouwdag komt een boel kijken. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag en vrijblijvend verder! Stuur ons hier een berichtje.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl