Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

3 tips voor een geslaagde kerstborrel

Een kerstborrel organiseren is een goed idee als je samen met jouw collega’s wilt proosten op een plezierig en succesvol zakelijk jaar. De ene borrel is echter de andere niet en een goede planning is dan ook van belang om het maximale uit deze feestelijke gelegenheid te halen. In dit artikel geven wij 3 tips om een memorabele kerstborrel te organiseren.

Kies een herkenbaar thema

Of je evenement nu klein of groot is; het kiezen van een thema kan nooit kwaad. Het verschaft jouw feest een herkenbare uitstraling en geeft collega’s een goede reden om het er al weken van tevoren over te hebben. Bovendien zorgt het elk jaar opnieuw voor een unieke kerstborrel, omdat je het feest zowel qua invulling als aankleding compleet anders insteekt.

Natuurlijk is een traditioneel kerstthema een veilige keuze, maar tijdens de kerstborrel is in principe elk thema toegestaan. Van 60’s tot 90’s en van vintage tot winter; je kunt het net zo gek maken als je zelf wilt. Een voordeel van een overkoepelend thema is dat je meteen een leidraad hebt voor zaken als het decor, hapjes, drankjes en muziek.

Boek de juiste artiesten

Laat die muziek nu net minstens zo belangrijk zijn als het door jou gekozen thema. Stel je eens een borrel voor zonder achtergrondmuziek; dat kan toch eigenlijk niet? Muziek kan de sfeer tijdens een feestje maken of breken en dat geldt al helemaal voor de muziek van live artiesten. Niets is zo’n krachtige sfeerversterker als live entertainment van hoge kwaliteit.

Uiteraard ben je daarvoor bij LoveSound aan het juiste adres. Wij bieden je aan variëteit aan opties voor muzikaal entertainment tijdens jouw kerstborrel. Of je nu een zangeres met pianist, een allround coverband, een akoestisch kwartet of een knallende DJ act wilt; wij bieden je de keuze uit de allerbeste artiesten die exact rekening houden met jouw muzikale wensen.

Besteed aandacht aan aankleding

Naast het thema en de door jou gekozen muziek, is uiteraard ook de locatie van jouw kerstborrel van belang. De achtergrondmuziek kan nog zo sfeervol zijn; een schaars gedecoreerde of slecht bereikbare locatie doet afbreuk aan de sfeer tijdens jouw evenement. Heb je nog geen locatie geboekt? Wees er dan snel bij, want in de december- en januari-maanden is het dringen geblazen!

Naast een sfeervolle aankleding van de locatie, is ook de uitstraling van het podium en setting van belang. Het is immers zonde om artiesten van topkwaliteit te laten optreden op een podium dat geen eer doet aan de muziek. Daarom verzorgt LoveSound indien gewenst ook een professionele podiumaankleding, licht en geluid voor jou. Zo ben je verzekerd van een geslaagde kerstborrel waar nog lang over nagepraat wordt!

Direct artiesten boeken voor jouw kerstborrel? Wacht niet te lang, want in de decemberperiode is de drukte groot. Bel naar +31 36 234 00 44 of mail ons op info@love-sound.nl voor een offerte op maat.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl