Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

1,5 meter bruiloft: een inspirerend protocol!

Ben of was jij voornemens om dit jaar of volgend jaar te trouwen? Dan kan het zijn dat je ineens geconfronteerd wordt met de 1,5m regeling die inmiddels bij iedereen bekend is. Met een fantastisch team van wedding professionals hebben we speciaal voor jullie de krachten gebundeld een protocol opgesteld dat inspireert en uitlegt wat de mogelijkheden zijn. We hopen dat het inspireert en jullie vertrouwen in en vreugde voor het trouwen in dít jaar weer laat opbloeien!

Corona can’t cancel our love

Graag inspireren we jullie, met inachtneming van de huidige situatie en alle maatregelen, hoe jullie juist nu een prachtige bruiloft kunnen vieren. We geven jullie goede en leuke tips en laten creatieve oplossingen zien om jullie bruiloft tot een geweldige dag te maken.

In dit inspiratiedocument dat een voorzet tot een protocol kan zijn hoe jullie de dag prachtig in kunnen delen bieden we tips en zelfs een checklist voor ieder moment van de dag en bij ieder aspect van de dag. Van de ceremonie tot aan het feest en van de styling tot aan het trouwvervoer, overal is aan gedacht.

Het inspiratiedocument

Ben je nieuwsgierig geworden? Download hier dan gratis het inspiratiedocument!

Download het inspiratiedocument hier

Heb je nog vragen over speciale aspecten of in het algemeen? Stel ze dan gerust aan ons. In het document zijn alle verschillende partijen te vinden die ieder zijn/haar kennis met alle liefde met jullie delen over hun eigen expertise en vakgebied. En voor innovatieve en leuke muzikale oplossingen, kan je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Ideeën en tips op muzikaal gebied

Juist nú kan livemuziek heel erg waardevol zijn. Denk bijv. eens aan een hip diner dansant. De band of DJ die jullie voor de avond hebben geboekt denkt hier vast en zeker graag in mee.

Geniet van een heerlijk meergangendiner, terwijl een divers aanbod aan entertainment zorgt voor een mooie opbouw van de avond. Tussen de gangen door kunnen er kleine dansmomenten worden ingevoegd en dé openingsdans hoeft niet te ontbreken!

En tijdens de ceremonie kan de dag nog specialer gemaakt worden door een kleine romantische toevoeging van een solist of akoestisch duo alle momenten muzikaal te laten omlijsten.

We hebben zelfs oplossingen voor het feest, alles is eigenlijk mogelijk. Denk aan een dansvloer met speciale dansvlakken, of het ombouwen van je grote showband tot een kleinere variant of meer akoestische variant voor een langere borrel of uitgebreid diner. Iedereen denkt graag in oplossingen en soms komt er zelfs zoveel creativiteit los bij alle leveranciers, dat de voorpret alles nog maar groter wordt!

 

Hierbij het fantastische team dat meegewerkt heeft aan dit inspiratiedocument:
Planning & Organisatie: www.bestdayeverevents.nl | www.hetbruidsmeisje.nl | www.frederiekklop.nl
Fotografie: www.monetmine.nl

Bloemstylist: www.bloemenservicenederland.nl
Bruidstaart & zoetigheden: www.sugarlipscakes.com
Drukwerk: www.maxcript.com
Film: www.bruidbeeld.nl

Haarstylist & visagist: www.bruidenbeautynederland.nl
Maatpak: www.rietbergh-trouwpakken.nl
Modellen: Wesley Nuis & Linda Hastrich
Mondkapjes: www.voilamakeitpersonal.com

Muzikaal entertainmentbureau: www.love-sound.nl | www.swinging.nl
Overnachtingslocatie t.b.v. de voorbereidingen: www.hetraatshuisje.nl
Ringen: www.ringsoflove.nl
Sfeercatering: www.heerlijk-hecht.nl

Stylist: www.bestdayeverevents.nl
Trouwambtenaar: www.trouwambtenaarjoanne.nl
Trouwjurk: www.trouwenmetdonna.nl
Trouwlocatie: www.dehazelhof.nl
T-shirts: www.foryourwedding.eu

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl