Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Trouwen in het buitenland

De bruiloft is de mooiste dag van jullie leven en verdient daarom een bijzondere locatie. Wat te denken van een romantisch kasteel in Italië of een luxueuze beachclub in Portugal? Trouwen in het buitenland is de ideale manier om jullie liefde te bezegelen in een unieke ambiance.

LoveSound is gespecialiseerd in de muzikale invulling vóór, tijdens en na de trouwceremonie en neemt jullie de complete organisatie van het entertainment uit handen. Geniet samen met elkaar en de bruiloftsgasten van fantastische optredens op een podium dat tot in de puntjes is verzorgd.

Muziek die past bij de trouwlocatie

Bij LoveSound beschikken we over een breed aanbod van de beste artiesten om jullie bruiloft in het buitenland een speciaal tintje te geven. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke bruiloftsband, een akoestisch duo, een ervaren zangeres met pianist of een memorabele live DJ act.

Natuurlijk is het van belang dat het entertainment naadloos aansluit op de sfeer van de trouwlocatie. Indien gewenst denken wij daarom graag met jullie mee over de optimale muzikale omlijsting. Zo ontstaat er een ideale balans tussen persoonlijke smaak en lokale muzikale invloeden.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl