Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Krystl & Rachèl Louise: nieuw en veelzijdig duo bij LoveSound

Beide behoren ze tot de meest getalenteerde singer-songwriters van Nederland en beide maken ze onderdeel uit van het bekende countrytrio The BlueBirds. Maar laat dat laatste je niet misleiden; Krystl en Rachèl Louise zijn op muzikaal vlak van alle markten thuis. Via LoveSound zijn ze nu ook exclusief te boeken als duo voor besloten evenementen en hieronder vertellen we je wat je van deze populaire zangeressen kunt verwachten.

Meer informatie & boekingen >> 

Krystl: bekende zangeres in Nederland

Krystl is een bekende naam in de Nederlandse popmuziek en heeft inmiddels al meerdere solo-albums uitgebracht. Met succesvolle singles als Losing My Head, Circles, Fool For You, Bottles en Golden Days (denk aan de bekende televisiereclame van Martini) wist ze de nodige indruk te maken op het grote publiek. Ook muziekrecensenten herkennen haar grote talent en eerder ontving ze voor haar werk onder meer een Edison, 3FM Award en Buma Award.

Onder meer bekend in Nederland als finaliste in Expeditie Robinson 2014, verwierf Krystl haar muzikale faam met een aantal legendarische clubtours, festivaloptredens en duetten met onder andere BLØF en Marco Borsato. Dat duetten de zangeres met het grote vocale bereik goed afgaan, blijkt ook uit haar nieuwe samenwerking met Rachèl Louise. De unieke stemmen van beide zangeressen vullen elkaar prachtig aan en staan garant voor een betoverende sound. Maar daarover straks meer…

Rachèl Louise: getalenteerde singer-songwriter

De half Nederlands, half Amerikaanse singer-songwriter Rachèl Louise vertrok al op haar zeventiende naar Los Angeles om zichzelf aan het wereldberoemde Musician Institue in Hollywood te kneden als zangeres. Met resultaat: in 2011 wint ze de Utrechtse Popprijsen roept radiozender 3FM haar uit tot Serious Talent.

Sindsdien is ze te zien en te beluisteren in diverse radio- en televisieprogramma’s. Ze verzorgt het voorprogramma van grote namen als  James Morrison, Brooke Fraser en Jon Allen en komt met singles als Keep Your Heart en Far Away. Vanaf 2017 gaan Rachèl en Krystl op tournee met Elske DeWall en vormen zij het trio ‘The Bluebirds’, waar ze bekende americana- en countrynummers in een eigen muzikaal jasje steken. Ook als duo hebben Krystl en Rachèl Louise een bijzondere muzikale klik en een tweede samenwerking ligt in het verschiet…

Krystl en Rachèl Louise boeken via LoveSound

Krystl en Rachèl Louise zijn vanaf nu namelijk als duo te boeken bij LoveSound voor besloten feesten en partijen. Tijdens een unieke performance etaleren beide artiesten hun vocale talenten en begeleiden ze zichzelf hierbij instrumentaal; Krystl op de gitaar en Rachèl Louise op de piano.

Meer informatie & boekingen >> 

De bijzondere combinatie van stemgeluid en instrumenten zorgt dat het duo op muzikaal vlak werkelijk alle kanten op kan. De meerstemmige zang en begeleiding van zowel gitaar als piano maakt verrassende en gevarieerde combinaties mogelijk. Prachtig als kleine en intieme muzikale omlijsting van bijvoorbeeld een huwelijksceremonie, maar ook heel gezellig bij een borrel of diner.

Wil je meer weten over het boeken van Krystl en Rachèl Louise? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden via +31 36 234 00 44 of mail ons op info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl