Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Marleen & Tom

Over Marleen & Tom

Akoestisch duo Song For You, van zangeres Marleen en zanger/pianist Tom, maakt ceremoniemuziek persoonlijk. Dit doen ze door de muziek tijdens de ceremonie altijd helemaal af te stemmen op jullie verhaal en liefde. Iedere bruiloft is daardoor altijd volledig uniek. Sterker nog: Tom en Marleen zijn er trots op dat ze nog nooit dezelfde liedjes op een bruiloft hebben gespeeld! Die persoonlijke aanpak betekent dat een optreden van akoestisch duo Song For You op je bruiloft altijd begint met een kennismakingsgesprek en interview bij jullie thuis. Waarom? Dat vroegen we aan hen beide:

  • “Omdat we het belangrijk vinden dat het bruidspaar een echte klik met ons ervaart. We voegen wat toe aan hun mooiste dag, dan moet je het wel echt prettig vinden dat wij erbij zijn.”
  • “Met dit kennismakingsgesprek willen we bruidsparen graag inspireren voor de muziek. Samen met hen gaan we op zoek naar de nummers die het beste bij ze als stel en hun verhaal passen.”
  • “Omdat een bruiloft veel meer is dan die ene huwelijksdag: de voorpret hoort er helemaal bij. Dit kennismakingsgesprek is een stap daarin! Want zeg nou eerlijk, ook jullie vinden het leuk om zo over jullie liefde in combinatie met muziek te praten, toch?”

Daarnaast kun je van dit duo prachtige samenzang verwachten: de manier waarop hun stemmen samen kleuren is werkelijk uniek. Dit is misschien niet heel verrassend, als je weet dat ze ook nog eens in het dagelijks leven als stel door het leven gaan!

‘Als we Song For You in één woord mogen omschrijven, dan is dat betrokkenheid.’

– Anne & Michael

Biografie Tom & Marleen

Tom Wesselink: de nuchtere zanger uit Oldenzaal. Hij is een van die mensen die al zijn hele leven weet wat hij wil doen: zingen! Daar gaat als kind, tiener en puber dan ook al zijn tijd in zitten. En met resultaat. Op zijn 16e wordt hij aangenomen op het conservatorium van Enschede. Daarna vertrekt hij naar het zuiden om op het Fontys Conservatorium Muziektheater te studeren: hij vindt het vertellen van een verhaal namelijk bijzonder mooi. Hij beseft zich tijdens deze opleiding echter wel dat hij niet avond aan avond hetzelfde wil doen. Muziek moet bewegen, ontwikkelen. Daarom volgt hij nog een master Songwriting van datzelfde conservatorium, wat de basis legde voor zijn eerste solo album: Cross-over. Ondertussen treedt hij op in allerlei formaties: van jazzcombo’s, tot theatergezelschappen, van stampende partybands en tot intieme ceremonieduo’s.

Marleen den Hartog, zangeres en alleskunner, wordt op 2 juli 1982 geboren in Kampen. Haar liefde voor muziek uit zich door op gezellige avonden de vrienden van haar ouders regelmatig te verblijden met toneelstukjes met zelfgemaakte liedjes. Op haar 7e zet haar moeder haar dus op Kindermuziektheater en hoewel haar eerste rol uit niet veel meer bestond dan 90 minuten lang als piraat een kanon poetsen, wist Marleen: dit wil ik, muzikaal verhalen vertellen. Ze blijft haar hele jeugd zingen en tijdens haar studie in Utrecht vindt ze haar eerste bandjes waarmee ze veel in kroegen en het studentencircuit optreedt. Maar ze wil meer verhalend werken, meer de muziek laten doen in plaats van vooral entertainen. Daarom start ze jazzcombo Marlene and the Nighthawks, waarmee ze een graag geziene zangeres werd in de Utrechtse jazzscene. Ondertussen blijft ze zich vocaal bijscholen met als doel ‘alles te kunnen zingen’.

Akoestisch duo Tom & Marleen inhuren voor een trouwceremonie

Tom en Marleen ontmoeten elkaar op een berg in Spanje en na vijf dagen daar in het hotel ‘buren’ te zijn geweest, zijn ze onafscheidelijk. En vanuit de liefde voor elkaar en de gedeelde liefde voor muziek starten ze Song For You. Met de overtuiging dat muziek zo veel kan zeggen en zo persoonlijk kan zijn, schrijven ze liedjes op maat voor bruiloften, jubilea en bedrijfsfeesten. Vanaf 2017 besluiten ze zich vooral te richten op huwelijksceremonies en juist ook de passende covers te zoeken per bruidspaar. Want de overtuiging dat je bewust kiest voor elkaar, en dus ook bewust kiest voor de muziek die dat omlijst, blijft.

Afzonderlijk klinken Tom en Marleen al heel goed, maar hun klank samen is werkelijk prachtig. Ze maken van iedere ceremonie iets unieks, zijn ontzettend betrokken bij elk bruidspaar en weten alle bruiloften tot een waar sprookje om te toveren. Een sprookje met het bruidspaar in de hoofdrol.

Akoestisch duo Song For You bij een receptie of diner

Song for you kijkt samen met het bruidspaar wat voor soort muziek het meest geschikt is voor hun bruiloft: gaan we voor vintage jazz muziek of past een moderne popsound beter? Ze zijn inmiddels zo ervaren en dankzij hun beider stemmen zo flexibel, dat ze voor iedere gelegenheid een geschikte playlist kunnen maken. Uiteraard ook hier weer met veel ruimte voor verzoekjes: het moet immers helemaal bij jullie passen.

Meer weten over het boeken van Song For You? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Te boeken als

  • Zangeressen
  • Zangers
  • Akoestisch Duo

Begeleiding mogelijk van

  • Pianist/Zanger
  • Zangeres
  • Extra muzikanten op aanvraag

Prijs

€ 650 tot € 1450


© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl