Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Jantien & Dorus

Over Jantien & Dorus

MOOV is niet zo maar een akoestisch duo met mooie kleine liedjes, Dorus en Jantien pakken het geheel anders aan. En luister goed, dit gaat u bevallen! Zij spelen namelijk de Golden Oldies en ware Rock Classics in een prachtig akoestisch jasje. Hun muziek is zeer herkenbaar, lekker eigentijds en er zit voor ieder wat wils tussen! Naast al die Engelstalige classics, komen ook Nederlandstalige nummers voorbij voor de meest pure beleving van de mooiste teksten. Over mooie teksten gesproken, die schrijven zij vaak ook zelf. Dit muzikale duo is perfect op elkaar in gespeeld en hebben samen een dijk aan ervaring.

MOOV op je huwelijk

Om gevraagd te worden voor huwelijksceremonies vinden zij iedere keer weer een eer. Dit omdat je deel uit mag maken van één van de meest bijzondere dagen in het leven van een stel, en dat zij hun liefde mogen vertolken in muziek. Moov verzorgt stijlvolle, akoestische muziek die geheel aangepast kan worden op de wensen van het bruidspaar. Ze beheersen een groot eigentijds repertoire aan vooral veel “classics”, golden oldies en zo nu en dan wat muziek van nu. Ze voelen de sfeer goed aan en kunnen zich makkelijk aanpassen op het verloop van een ceremonie of feest. Naast dat het duo al een feestje is om naar te luisteren ziet de gehele act er ook nog uit om door een ringetje te halen (get it?:)) en past deze perfect bij bijvoorbeeld een bohemian of festival style wedding. Ieder ingrediënt voor de mooiste dag van je leven!

Heerlijke muziek voor bij de borrel

MOOV zorgt gegarandeerd voor een gevarieerd, professioneel en zo nu en dan spontaan optreden. De jarenlange samenwerking is te horen in het spel en op deze manier hopen zij dit over te brengen op het publiek. Omdat zij zo goed op elkaar ingespeeld zijn, passen zij zich moeiteloos aan op de sfeer van ieder evenement en de bijbehorende muziek. Op zoek naar rustige achtergrond muziek? Geen probleem. Maar ook wanneer u op zoek bent naar het hoogtepunt van de avond bent u bij MOOV aan het juiste adres. Met hun sfeervolle Rock Classics en eigen muziek maken zij ieder feest onvergetelijk, eventueel aan te vullen met meerdere muzikanten (denk aan een percussionist, extra gitarist of bassist).

Lust voor het oog

Niet alleen is het heel fijn om naar dit duo te luisteren, hun hele voorkomen is al een applausje waard. Alles is tot in de puntjes gestyled met een Retro Chique thema. Zo hebben zij zeer aangename geluidsapparatuur mee die zeker niet af doet aan het plaatje, namelijk een prachtige stijlvolle mahonie houten geluidsbox op een kleine verhoging, en van een subtiel formaat.

MOOV staat voor topkwaliteit en verrast u met hun eigenwijze vertolking van de classics uit onze tijd! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Te boeken als

  • Zangeressen
  • Akoestisch Duo

Begeleiding mogelijk van

  • Akoestisch gitaar
  • Percussie

Prijs

€ 550 tot € 1450


© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl