Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Manon

Over Manon

Puur talent laat zich niet beperken door vastomlijnde kaders en theoretische oefenstof. Dat geldt zeker voor Manon Bosch, want deze talentvolle zangeres leerde zichzelf het vak en maakt sindsdien grote indruk met haar kenmerkende, fragiele sound. Wie de muzikale omlijsting van zijn of haar bruiloftceremonie romantisch, uniek en puur wilt maken, en een borrel of receptie gezellig en spontaan, kan haar exclusief inhuren via LoveSound.

Biografie van Manon

Manon wordt geboren op 20 september 1995 in Almelo. Al van kleins af aan heeft ze grote affiniteit met muziek en dat komt op meerdere manieren tot uiting. Zo speelt ze als kind verdienstelijk gitaar en blijkt ze van nature over een prachtig stemgeluid te beschikken.

Op haar veertiende besluit Manon mee te doen met een zangwedstrijd om te kijken hoe anderen haar zangkunsten beoordelen. Ze eindigt direct als eerste en wordt overladen met positieve commentaren. Het is het moment dat ze beseft dat een carrière als professionele zangeres in het verschiet ligt. Het vormt een extra motivatie om nog meer tijd te investeren in het zingen.

Zangeres Manon inhuren voor een evenement

In de jaren erna treedt Manon steeds vaker op en doet ze waardevolle podiumervaring op. Ze blinkt uit door een geheel eigen draai te geven aan bekende nummers en heeft Taylor Swift als grote inspiratiebron. Steeds vaker willen opdrachtgevers haar boeken voor een optreden vanwege haar onderscheidende sound.

In de tussentijd ontplooit ze zich ook op andere vlakken. Ze ontwikkelt zich als singer-songwriter en gaat haar eigen nummers schrijven. Een geheel andere tak van sport, maar een die ze uitstekend blijkt te beheersen. Regelmatig staat ze op poppodia en festivals, hoewel ze naar eigen zeggen meer luistermuziek maakt dan feestmuziek.

Manon boeken voor een receptie of diner

De kleine en fragiele stijl van Manon leent zich bij uitstek voor een intieme en romantische setting. Het is dan ook niet zo gek dat veel bruidsparen haar willen inhuren voor het muzikaal begeleiden van een huwelijksceremonie. Moeiteloos covert ze vrijwel elk denkbaar nummer tot een unieke versie die een ode is aan de liefde van het bruidspaar.

Ook andere momenten van de huwelijksdag vult de zangeres op professionele wijze in. Ze verzorgt bijvoorbeeld een sfeervolle akoestische setting tijdens de receptie, de borrel of het diner. Manon is spontaan, vrolijk en open en dit geeft een gezellige sfeer aan iedere borrel of feestelijke gelegenheid. Wil jij Manon Bosch ook inhuren voor jouw bruiloft of andere evenement? Neem dan contact op met LoveSound.

Te boeken als

  • Zangeressen
  • Solisten
  • Akoestisch Duo
  • Gitaristen

Begeleiding mogelijk van

  • Akoestisch gitaar
  • Percussie

Prijs

van € 550 - € 1450


© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl